Flexibel, betrokken en zorgvuldig

Heb je een tijdelijk probleem met de bezetting? Ga dan op zoek naar een professionele, enthousiaste freelancer. Ik ben je graag van dienst!

Mijn naam is Richard van de Steeg, ik ben een gediplomeerd opticien en help al jaren ondernemers die handen tekort komen. Soms hebben ze tijdelijk extra capaciteit nodig omdat de agenda overvol loopt. Het kan ook zijn dat er andere dingen spelen: zwangerschapsverlof, ziekte of vakantie. Hoe dan ook, het is geen optie om de winkel te sluiten. De klanten rekenen op je!

Als freelance opticien zorg ik ervoor dat de winkel doordraait. Met mij haal je een vakkundige kracht in huis die de klanten vriendelijk en naar tevredenheid helpt. Met mijn jarenlange ervaring kan ik mensen goed op hun gemak stellen. Ik pas me makkelijk aan en ik ben zeer servicegericht. Elke klant krijgt van mij de nodige aandacht, empathie en geduld.

Vertel me wat je werkwijze is en ik doe het werk. De freelance opticien geeft rust en continuïteit. Je hoeft je nergens zorgen over te maken terwijl de zaken doorgaan. Zo eenvoudig kan het zijn!

Interesse?

Neem gerust contact met mij op. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Kundig

Shaf Vish 2/01/19

Bij de start fase van mijn brillenmerk ben ik zeer goed begeleid door Richard als opticien. Ik heb hem zowel kundig als behulzaam ervaren.

De looks van Esprit, met hun modieuze lichtheid en elegantie, zijn allemaal veelzijdig, aantrekkelijk, stijlvol en altijd up-to-date. Dit populaire merk heeft de gave om klassiek kleermakerswerk te combineren met moderne ontwerpen. Het resultaat: een verfijnde, alledaagse stijl in spannende, hippe kleuren, met een goede pasvorm, waardoor het fijn aanvoelt. De lente kondigt een nieuwe […]