U bent op zoek naar een ervaren opticien?

Wanneer u op zoek bent naar een freelance opticien, wilt u iemand hebben die vakmanschap en collegialiteit hoog in het vaandel heeft staan. Zo iemand ben ik. Ik ben Richard van de Steeg en een gediplomeerd opticien.

Tijdens uw afwezigheid wilt u natuurlijk dat uw klanten goed en naar tevredenheid geadviseerd worden. Ditzelfde geldt in het geval van onderbezetting: uw klant moet zich gezien en gehoord voelen. Dit betekent in de eerste plaats deskundigheid en ervaring, maar bovendien zijn empathie en geduld twee belangrijke eigenschappen als het gaat om het adviseren van klanten.

Met meer dan 10 jaar ervaring kan ik u helpen om de gewende expertise en klantvriendelijkheid in huis te halen. Op deze manier blijft de continuïteit gewaarborgd en kunt u zonder zorg de winkel aan mij overlaten. Dit is voor zowel een korte als een lange periode mogelijk, waarbij telkens naar de meest optimale oplossing wordt gezocht.

Geïnteresseerd? Lees alles over mijn services of neem direct contact met mij op.

Collega in nood en tijdens vakantie

Loman & van de Weerd 7 nov om 14:26

Richard werkt sinds een klein jaar voor ons.
Hij heeft in het voor- en najaar een langere periode, tijdens onze vakantie, waargenomen. Wij waren erg tevreden over zijn inzet, belangstelling voor, en werkwijze van ons bedrijf ( die toch wat afwijkt, omdat wij met een full-service concept werken).
Binnen ons team klikte het erg goed en dat is vooral fijn als je er zelf niet bent. Hij is er weer in 2019!