Flexibel, betrokken en zorgvuldig

Heb je een tijdelijk probleem met de bezetting? Ga dan op zoek naar een professionele, enthousiaste freelancer. Ik ben je graag van dienst!

Mijn naam is Richard van de Steeg, ik ben een gediplomeerd opticien en help al jaren ondernemers die handen tekort komen. Soms hebben ze tijdelijk extra capaciteit nodig omdat de agenda overvol loopt. Het kan ook zijn dat er andere dingen spelen: zwangerschapsverlof, ziekte of vakantie. Hoe dan ook, het is geen optie om de winkel te sluiten. De klanten rekenen op je!

Als freelance opticien zorg ik ervoor dat de winkel doordraait. Met mij haal je een vakkundige kracht in huis die de klanten vriendelijk en naar tevredenheid helpt. Met mijn jarenlange ervaring kan ik mensen goed op hun gemak stellen. Ik pas me makkelijk aan en ik ben zeer servicegericht. Elke klant krijgt van mij de nodige aandacht, empathie en geduld.

Vertel me wat je werkwijze is en ik doe het werk. De freelance opticien geeft rust en continuïteit. Je hoeft je nergens zorgen over te maken terwijl de zaken doorgaan. Zo eenvoudig kan het zijn!

Interesse?

Neem gerust contact met mij op. Dan bekijken we samen wat de mogelijkheden zijn.

Betrouwbaar

Optiek 542 28/11/18

Richard is betrouwbaar, wat ik erg belangrijk vind.
Klantvriendelijk en zeer gedreven. Top!

In een strakke display presenteert het Zwitserse INVU een collectie duurzame lichtgewicht leesbrillen. De lenzen reduceren schadelijk blauw licht van computers en LED beeldschermen. De superdunne leesbrillen zijn zeer flexibel en staan garant voor een hoog draagcomfort. De aantrekkelijke verpakking springt in het oog en zorgt voor een snelle conversie op de counter. Meer informatie […]