Freelance opticien nodig?

Over Richard van de Steeg

Ik ben Richard van de Steeg, 30 jaar en woonzaam in Apeldoorn.

Het begon allemaal 10 jaar geleden. In 2008 ben ik begonnen bij mijn eerste optiekzaak in Apeldoorn. Vanaf het begin wist ik al dat de optiek voor mij weggelegd was. Met veel passie en plezier heb ik dan ook deze beginperiode doorgebracht en nog steeds!

Nadat ik de vereiste bevoegdheden had behaald, ben ik in 2013 aan de slag gegaan als bedrijfsleider van een brillenzaak in Elspeet. Hier kon ik mijn enthousiasme in kwijt om mensen met een visuele handicap zo goed mogelijk te kunnen helpen. Gedurende deze periode was ik verantwoordelijk voor de oogmetingen, verkoop van brillen en contactlenzen, verzorging van de administratie en realisatie van de pr. Ook onderhield ik contact met inkopers en leveranciers. Ik was, kortom, verantwoordelijk voor de hele onderneming.

Mijn kennis

Wanneer u op zoek bent naar een freelance opticien, wilt u iemand hebben met verstand van zaken. Een teamspeler en dienstverlener. En meer dan dat. Dankzij mijn kennis en aantoonbare competenties bied ik uw klanten de hoogst mogelijke service.

  • Deltion College in Zwolle
  • Diploma Opticien MBO niv: 4
  • Crebocode: 93651
  • Crebocode: 22076