• darkblurbg
    Mijn eigen apparatuur
    Extra mankracht én een extra refractieruimte tot je beschikking

Naast dat ik als freelancer inzetbaar ben, ben ik ook mobiel opticien. Dat heeft voor jou een belangrijk voordeel: ik heb mijn eigen apparatuur en neem dit graag mee als dit voor de opdracht nodig is. Zo heb jij er in no time extra mankracht én een extra refractieruimte bij.

Digitale apparatuur voor de voormeting // Nidek HandyRef

Om voormetingen te kunnen uitvoeren neem ik een handzaam mobiel apparaat mee dat met infrarood licht een automatische oogmeting uitvoert. Het maakt niet uit of de klant zit, staat of ligt: het apparaat dat ik gebruik verricht in slechts een paar seconden een automatische en accurate voormeting.

Apparatuur voor de oogdrukmeting // iCare IC100

Voor de oogdrukmeting heb ik een mobiel apparaat waarmee in een korte tijd zes verschillende metingen worden gedaan - voor een optimale uitslag. Goed om te weten: het apparaat is heel comfortabel voor je klanten. Het gebruikt namelijk geen onaangename lucht die in de ogen wordt geblazen. Zo werk ik corona-proof, maar belangrijker nog: de meting is voor een klant nauwelijks merkbaar.

State of the art refractiesysteem // Nidek TS-310

Ik heb er bewust voor gekozen om te investeren in state of the art mobiele apparatuur, waarmee een oogmeting exact dezelfde ervaring en kwaliteit geeft als een oogmeting in een fysieke optiekwinkel. In jouw optiekwinkel. De speciaal ontwikkelde techniek simuleert een (refractie)afstand van vijf meter in een behuizing van slecht vijftig centimeter diep. Want met mijn apparaat ervaren al jouw klanten de werkwijze en kwaliteit die ze altijd al gewend zijn in jouw optiekzaak.

Eens kennismaken?

Kun je binnenkort extra mankracht gebruiken? Laten we dan kennismaken om te zien of het klikt. Zo ja, dan zorg ik dat ik ruimte in mijn agenda heb voor jouw opdracht.