• darkblurbg
    Jouw voordelen
    Ontdek wat ik jouw optiekwinkel te brengen heb

Eén van mijn meerwaarden als freelance opticien is dat ik mijn eigen apparatuur mee kan nemen, een andere dat ik inmiddels twaalf jaar ervaring heb in het opticiensvak. Ik vertel je graag meer over wat ik jouw optiekwinkel te brengen heb.

Voordeel 1: kennis van glasleveranciers

Natuurlijk adviseer ik jouw klanten graag over het juiste montuur én het juiste glas uit jouw eigen assortiment. Goed om te weten: ik ben goed bekend met de speciale eigenschappen van en werk graag met producten van ZEISS en Essilor Varilux®. Uiteraard ben ik ook bekend met alle overige glasleveranciers zoals HOYA en Rodenstock. Omdat de ontwikkelingen in ons vak zeer snel gaan, volg ik via ZEISS Academy ook regelmatig (online) trainingen, zodat ik actief op de hoogte blijf van wat er speelt.

Voordeel 2: bekend met jouw systemen

Apollo CS, Optiektotaal, Eyefactory, OS Optiek, PEROS: voor mij zijn dit méér dan bekende namen. Met welk systeem jij ook werkt, als freelancer heb ik er ervaring mee. Dit betekent dat ik snel up and running ben (lees: al in een paar dagen) en je mij nauwelijks hoeft in te werken.

Voordeel 3: vermogen om aan te passen

Eén van mijn eigenschappen die klanten erg waarderen, is mijn aanpassingsvermogen. Ik kan mij gemakkelijk en snel aanpassen aan de stijl van jouw winkel, aan de manier waarop jij met klanten communiceert én aan jouw unieke manier van werken. En omdat ik mijn vak versta, gebeurt dit zónder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van mijn werk.

Voordeel 4: breed scala aan werkzaamheden

In de loop van de jaren heb ik verschillende rollen gehad en kennis gemaakt met alle aspecten van ons mooie vak. Naast de standaard werkzaamheden als het verrichten van oogmetingen, verkoop en advies, heb ik ook veel ervaring met inkoop, administratie en PR activiteiten. Zet mij hier gerust op in!

Voordeel 5: een frisse blik

Omdat ik bij veel optiekbedrijven over de vloer kom, ben ik naast een goede opticien voor jou ook een waardevolle sparringpartner. Ik kijk graag met frisse blik naar jouw bedrijf.

Eens kennismaken?

Spreken de genoemde voordelen je aan en heb je binnenkort een enthousiaste freelance opticien nodig? Laten we dan kennismaken om te zien of het klikt. Zo ja, dan zorg ik dat ik ruimte in mijn agenda heb voor jouw opdracht.