• darkblurbg

Het contact met klanten, het werken met metingen en cijfertjes én het praktische vakmanschap: voor mij zijn dit de redenen waarom ik het opticiensvak het mooiste vak ter wereld vind. Bovendien ben ik een echte perfectionist en die eigenschap komt goed van pas bij precisiewerk, zoals het slijpen van glazen, het afstellen van een montuur en oogmetingen.

Richard van de Steeg, jouw freelance opticien

Mijn naam is Richard van de Steeg, en ik woon in Apeldoorn. In 2008 maakte ik voor het eerst kennis met het opticiensvak. In 2013 opende ik mijn eerste eigen optiekwinkel in Elspeet, die ik in 2015 verkocht om als freelance opticien te starten. Sindsdien verhuur ik mijzelf als opticien aan optiekbedrijven zoals dat van jou. Ook ben ik sinds 2020 werkzaam als mobiel opticien.

Vakkundige freelance opticien

Heb je een tijdelijk probleem met de bezetting en denk je erover om mij in te schakelen? Weet dan dat je met mij een vakkundige kracht in huis haalt die je klanten vriendelijk en naar tevredenheid helpt. Ik hoor altijd dat ik mensen goed op hun gemak kan stellen - een eigenschap waar ik trots op ben. Ook krijgt iedere klant van mij natuurlijk de nodige aandacht, empathie en geduld.

“Richard probeert zichzelf altijd terug te verdienen: hij is niet tevreden tot hij iets verkocht heeft. Ook geeft hij regelmatig feedback aan ons terug, zowel aan onze medewerkers als aan mij. Ik vind het heel waardevol dat hij zo meewerkt én meedenkt in het belang van onze winkels” - René Zwanenburg, Optiek van der Weij

Nieuwsgierig wat anderen over mij zeggen? Lees hier meer reviews.

Eens kennismaken?

Ben je voor een zwangerschapsverlof of tijdens een vakantie op zoek naar een freelance opticien? Of is er een andere reden waarom je binnenkort een (extra) opticien nodig hebt? Laten we dan kennismaken om te zien of het klikt.

Benieuwd waar ik zoal mee bezig ben? Volg me op LinkedIn of stuur me een connectieverzoek: Richard van de Steeg