• darkblurbg

Het contact met klanten, het werken met metingen en cijfertjes én het praktische vakmanschap: voor mij zijn dit de redenen waarom ik het opticiensvak het mooiste vak ter wereld vind. Bovendien ben ik een echte perfectionist en die eigenschap komt goed van pas bij precisiewerk, zoals het slijpen van glazen, het afstellen van een montuur en oogmetingen.

Richard van de Steeg, jouw freelance opticien

Mijn naam is Richard van de Steeg, en ik woon in Apeldoorn. Twaalf jaar geleden, in 2008, maakte ik voor het eerst kennis met het opticiensvak. In 2013 opende ik mijn eerste eigen optiekwinkel in Elspeet, die ik in 2015 verkocht om als freelance opticien te starten. Sindsdien verhuur ik mijzelf als opticien aan optiekbedrijven zoals dat van jou. Ook ben ik sinds 2020 werkzaam als mobiel opticien. En natuurlijk is het voor jou prettig om te weten dat ik de juiste diploma’s en accreditaties op zak heb:

  • Deltion College Zwolle, Diploma Opticien MBO niveau 4
  • Crebocode 93651
  • Crebocode 22076
  • NUVO: lidnummer 2698, vestigingsnummer 108953

Vakkundige freelance opticien

Heb je een tijdelijk probleem met de bezetting en denk je erover om mij in te schakelen? Weet dan dat je met mij een vakkundige kracht in huis haalt die je klanten vriendelijk en naar tevredenheid helpt. Ik hoor altijd dat ik mensen goed op hun gemak kan stellen - een eigenschap waar ik trots op ben. Ook krijgt iedere klant van mij natuurlijk de nodige aandacht, empathie en geduld.

Benieuwd naar mijn meerwaarden als freelancer? Lees dan hier verder.

Eens kennismaken?

Ik zeg het maar eerlijk: ik ben geen ‘snelle jongen’. Wat ik daarmee bedoel? Ik ben snel inzetbaar, maar niet razendsnel. Mijn agenda is (gelukkig!) altijd goed gevuld. Ben je voor een zwangerschapsverlof op zoek naar een freelance opticien? Of is er een andere reden waarom je binnenkort een (extra) opticien nodig hebt? Laten we dan kennismaken om te zien of het klikt. Zo ja, dan zorg ik dat ik ruimte in mijn agenda heb voor jouw opdracht.